Povoljne karte za vlak: Pariz – Stockholm

sub, 20. srp
+ Dodaj povratak
QR-Code
Skenirajte da biste preuzeli našu besplatnu aplikaciju
Putem naše aplikacije možete uživo primati novosti o putovanju i rezervirati mobilne karte za putovanja vlakom, autobusom, zrakoplovom i trajektom.
App Store
rate4.9
42K ocjena
Google Play
rate4.6
136K recenzija

Najpovoljniji vlakovi od Pariz do Stockholm

Prikaz vremena i cijena za 23. srp

Najpovoljnije

Najbolji način da pronađete povoljnu tarifu je rezervirati svoju kartu što više unaprijed kako biste izbjegli putovanje tijekom gužve.

Najpovoljnije
Deutsche Bahn with connection
13:5122h47
Paris Gare de l'Est
12:38Stockholm Centralstation
463 1Jednosmjerno
Promjena: 6

Vozni red vlakova od Pariz do Stockholm

Pokaži vlakove za sutra, utorak, 23. srpnja
Deutsche Bahn with connection
13:5122h47
Paris Gare de l'Est
12:38Stockholm Centralstation
presjedanja: 6

Ovo je posljednji vlak za danas.

Pronađite sve datume i vremena za ovo putovanje

USPOREDI Cijene za različite vrste prijevoza

uto
23. srp
sri
24. srp
čet
25. srp
pet
26. srp
sub
27. srp
ned
28. srp
pon
29. srp
uto
30. srp
sri
31. srp
čet
01. kol
pet
02. kol
sub
03. kol
ned
04. kol
pon
05. kol
uto
06. kol
sri
07. kol
čet
08. kol
pet
09. kol
sub
10. kol
ned
11. kol
pon
12. kol

Najbrži vlakovi od Pariz do Stockholm

Prikaz vremena i cijena za 23. srp

Najbrže putovanje

22 h 47 m

Prosjek

22 h 47 m

Vlakova dnevno

1

Udaljenost

1544 km

Vjerojatno će na liniji Pariz - Stockholm biti barem 6 presjedanja.

Najbrže
Deutsche Bahn with connection
13:5122h47
Paris Gare de l'Est
12:38Stockholm Centralstation
463 1Jednosmjerno
Promjena: 6

Ove kompanije nam vjeruju. Prodajemo njihove karte sve na jednom mjestu.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Pregled: Vlak iz Pariz do Stockholm

distanceUdaljenost1544 km
durationProsječno trajanje vlak23 h 27 min
priceProsječna cijena vlak karte3.183 HRK (422 EUR)
frequencyUčestalost Vlak1 dnevno
changesDirektni vlakNe
carriersŽeljezničke kompanijeDeutsche Bahn, SJ, Snälltåget ili Thalys

Vlakovi iz Pariz do Stockholm pokrivaju 1544 km dugo prosječno traju 23 h 27 min s našim partnerskim agencijama, poput Deutsche Bahn, SJ, Snälltåget ili Thalys. Obično, postoji 1 vlak vozi na dan uključujući i direktne linije. Dok je prosječna cijena karte za ovo oko 3.183 HRK (422 EUR), najjeftiniju vlak kartu možete pronaći za samo 3.043 HRK (404 EUR). Putnici najčešće polaze iz Paris Gare du Nord i izlaze na Stockholm Centralstation.

željeznički prijevoznici: Iz Pariz do Stockholm

Pronađite najbolje s Omijevim partnerima od 3.443 HRK (457 EUR). Možemo pronaći najbolje ponude, vozne redove i karte za vas dok vi uspoređujete i rezervirate najbolju.

Deutsche Bahn (DB) je glavni pružatelj usluga u Njemačkoj te u prosjeku odradi 40. 000 putovanja dnevno. Posebna značajka Deutsche Bahna je njegova raznolika ponuda karata, ponude ušteda uključujući Super Saver, Saver i Flexible tarife te kartice popusta poput Bahncard 25, 50 i 100 koje također možete koristiti za svoje. DB koristi različite vrste poput ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) i RB (Regionalbahn) na svojim rutama koje se razlikuju po udobnosti i vremenu potrebnim za putovanje. Na primjer, dok su kupaonice standardna oprema, usluge poput restorana na palubi ili besplatnog Wi-Fi-a dostupne su samo na određenim.

Savjeti za putovanje: Vlakovi na liniji Pariz – Stockholm

Savjeti za putovanje: Lako rezervirajte vlak za Stockholm. Bilo da želite brzi, povoljan ili posve drugačiji prijevoz, naši stručnjaci za putovanja sakupili su sve što trebate znati kako biste odabrali idealnu opciju na liniji Pariz – Stockholm.
FAQs
Jeftine vlak karte iz Pariz do Stockholm od samo 3.043 HRK (404 EUR) ukoliko rezervirate unaprijed. Prosječna vlak cijena karte iz Pariz do Stockholm je 3.183 HRK (422 EUR); međutim, cijene se razlikuju ovisno o dobi dana i klasi u kojoj putujete te su one obično skuplje na dan polaska.
Prosječno vrijeme putovanja iz Pariz do Stockholm vlak je 23 h 27 min   za 1544 km dugačku, ali trajanje može varirati ako putujete tijekom vikenda i praznika.
Prvi vlak iz Pariz do Stockholm kreće u 08: 05.
Posljednji vlak iz Pariz do Stockholm kreće u 18: 07.
Postoji 1 vlak dnevno iz Pariz do Stockholm koji zahtijevaju najmanje jedno presjedanje s Deutsche Bahn, SJ, Snälltåget ili Thalys. Vozni redovi se mogu razlikovati tijekom blagdana i vikenda s manje vlakovi.
Da, možete putovati vlakom velike brzine iz Pariz do Stockholm s Snälltåget ili Thalys. Inače možete putovati koristeći usluge sljedećih kompanija: Deutsche Bahn, SJ, Snälltåget ili Thalys.
Kada putujete vlak iz Pariz do Stockholm, Deutsche Bahn, SJ, Snälltåget ili Thalys najugodnije iskustvo putovanja do Stockholm. Također možete provjeriti sve moguće željeznički prijevoznici koji nude uslugu do Stockholm iz Pariz i usporediti pogodnosti koje nude prije nego kupite vlak kartu.
Ne, noćni vlakovi ne voze. Najkasniji vlak za ovu rutu je 18: 07.

Kada krećete iz Pariz, ponuđene su vam razne opcije za početak vaše uključujući. Kada stignete u Stockholm, možete završiti svoju u Željezničke stanice poput Stockholm Centralstation, Stockholm-Arlanda, Flygplats (Terminal 5) i Stockholm, Odenplan T-bana.

Putnici najčešće ulaze u vlak na Paris Gare du Nord, koja je udaljena oko od centra grada, a izlaze iz vlak na Stockholm Centralstation, koja je od centra grada udaljena oko.

Najjeftiniji mjesec za putovanje iz Pariz do Stockholm vlak je siječanj.
Korisno je usporediti sve svoje opcije jer postoji 3 načina na koje možete putovati iz Pariz u Stockholm, uključujući i vožnju vlak, autobus ili let.

Najpopularnija odredišta putovanja

Najpopularnije željezničke linije

PočetnaVlakoviPovoljne karte za vlak za StockholmPovoljne karte za vlak: Pariz – Stockholm

Omio aplikacija olakšava planiranje putovanja

Dovest ćemo vas gdje želite. Od trenutnih ažuriranja vlaka do mobilnih karata, naša inovativna aplikacija idealna je za planiranje i praćenje putovanja.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Jezik