Povoljne autobusne karte na liniji Dubrovnik – Mostar

pon, 22. tra
+ Dodaj povratak
QR-Code
Skenirajte da biste preuzeli našu besplatnu aplikaciju
Putem naše aplikacije možete uživo primati novosti o putovanju i rezervirati mobilne karte za putovanja vlakom, autobusom, zrakoplovom i trajektom.
App Store
rate4.9
42K ocjena
Google Play
rate4.6
136K recenzija

Najpovoljniji autobusi od Dubrovnik do Mostar

Prikaz vremena i cijena za 22. tra

Najpovoljnije

Najbolji način da pronađete povoljnu tarifu je rezervirati svoju kartu što više unaprijed kako biste izbjegli putovanje tijekom gužve.

Autotrans by Arriva
07:003h45
Dubrovnik
10:45Mostar
23 1Jednosmjerno
Promjena: 0
FlixBus
15:003h15
Dubrovnik
18:15Mostar
24 1Jednosmjerno
Promjena: 0

Vozni red autobusa od Dubrovnik do Mostar

Pokaži autobuse za sutra, ponedjeljak, 22. travnja
Autotrans by Arriva
07:003h45
Dubrovnik
10:45Mostar
presjedanja: 0izravno
FlixBus
15:003h15
Dubrovnik
18:15Mostar
presjedanja: 0izravno

Ovo je posljednji autobus za danas.

Pronađite sve datume i vremena za ovo putovanje

USPOREDI Cijene za različite vrste prijevoza

pon
22. tra
uto
23. tra
sri
24. tra
čet
25. tra
pet
26. tra
sub
27. tra
ned
28. tra
pon
29. tra
uto
30. tra
sri
01. svi
čet
02. svi
pet
03. svi
sub
04. svi
ned
05. svi
pon
06. svi
uto
07. svi
sri
08. svi
čet
09. svi
pet
10. svi
sub
11. svi
ned
12. svi

Najbrži autobusi od Dubrovnik do Mostar

Prikaz vremena i cijena za 22. tra

Najbrže putovanje

3 h 15 m

Prosjek

3 h 30 m

Autobusa dnevno

2

Udaljenost

81 km

Od 2 autobusa koji odlaze Dubrovnik za Mostar svaki dan 2 putuje izravno pa lako možete izbjeći putovanja na kojima ima mnogo presjedanja.

FlixBus
15:003h15
Dubrovnik
18:15Mostar
24 1Jednosmjerno
Promjena: 0
Autotrans by Arriva
07:003h45
Dubrovnik
10:45Mostar
23 1Jednosmjerno
Promjena: 0

Ove kompanije nam vjeruju. Prodajemo njihove karte sve na jednom mjestu.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Pregled: Autobus iz Dubrovnik do Mostar

distanceUdaljenost80 km
durationProsječno trajanje autobus3 h 45 min
priceProsječna cijena autobus karte174 HRK (23 EUR)
frequencyUčestalost Autobus1 dnevno
changesDirektni autobusDa, NaN h NaN min dnevno
carriersAutobusni prijevozniciAutotrans by Arriva, Globtour Medjugorjie, FlixBus ili Croatia Bus d. O. O.

Autobusi iz Dubrovnik do Mostar pokrivaju 80 km dugo prosječno traju 3 h 45 min s našim partnerskim agencijama, poput Autotrans by Arriva, Globtour Medjugorjie, FlixBus ili Croatia Bus d. O. O. Obično, postoji 1 autobus vozi na dan uključujući i direktne linije. Najjeftinije autobusne karte za ovo možete dobiti za samo 174 HRK (23 EUR), ali prosječna cijena autobusne karte je 174 HRK (23 EUR). Putnici najčešće polaze iz Dubrovnik, Autobusni kolodvor i izlaze na Mostar.

Autobusne kompanije: Iz Dubrovnik do Mostar

Pronađite najbolje s Omijevim partnerima od 106 HRK (14 EUR). Možemo pronaći najbolje ponude, vozne redove i karte za vas dok vi uspoređujete i rezervirate najbolju.

FlixBus je jedan od vodećih niskotarifnih prijevoznika u Europi koji nudi usluge putovanja na velikih udaljenosti u Europi i SAD-u, a osnovan je u Njemačkoj. FlixBus također nudi noćne na odabranim rutama diljem Europe. Standardne usluge na FlixBusu uključuju besplatni Wi-Fi, utičnice za punjenje vašeg telefona, tableta ili laptopa tijekom dugih putovanja, dodatni prostor za noge, prostor za prtljagu i toalete. Možete čak i kupiti grickalice i piće na brodu. FlixBus nudi samo Standard kartu za sve svoje rute, što vam omogućuje da ponesete jednu ručnu prtljagu i jedan prijavljeni kovčeg po osobi. Dodatne naknade primjenjuju se za dodatnu prtljagu i određena rezervirana sjedala kao što su Extra Seat, Table Seat ili Panorama Seat.

Savjeti za putovanje: Autobusi na liniji Dubrovnik – Mostar

Savjeti za putovanje: Lako rezervirajte autobus za Mostar. Bilo da želite brzi, povoljan ili posve drugačiji prijevoz, naši stručnjaci za putovanja sakupili su sve što trebate znati kako biste odabrali idealnu opciju na liniji Dubrovnik – Mostar.
FAQs
Jeftine autobus karte iz Dubrovnik do Mostar od samo 174 HRK (23 EUR) ukoliko rezervirate unaprijed. Prosječna autobus cijena karte iz Dubrovnik do Mostar je 174 HRK (23 EUR); međutim, cijene se razlikuju ovisno o dobi dana i klasi u kojoj putujete te su one obično skuplje na dan polaska.
Prosječno vrijeme putovanja autobus iz Dubrovnik do Mostar je 3 h 45 min   Kako bi se prošla 80 km dugačka, s oko postoji 1 autobus dnevno. Vrijeme putovanja može varirati tijekom vikenda i praznika.
Postoji 1 autobus dnevno iz Dubrovnik do Mostar koji zahtijevaju najmanje jedno presjedanje s Autotrans by Arriva, Globtour Medjugorjie, FlixBus ili Croatia Bus d. O. O. Vozni redovi se mogu razlikovati tijekom blagdana i vikenda s manje autobusi.
Za iz Dubrovnik do Mostar možete odabrati autobus s Autotrans by Arriva, Globtour Medjugorjie, FlixBus ili Croatia Bus d. O. O. Ne zaboravite provjeriti sve moguće autobusne kompanije koji nude usluge iz Dubrovnik u Mostar na Omio da biste usporedili pogodnosti koje nude.

Kada krećete iz Dubrovnik, ponuđene su vam razne opcije za početak vaše uključujući. Kada stignete u Mostar, možete završiti svoju u Autobusne stanice poput Mostar, Mostar, Vukovarska i Mostar, Autobuska Stanica.

Putnici najčešće ulaze u autobus na Dubrovnik, Autobusni kolodvor, koja je udaljena oko od centra grada, a izlaze iz autobus na Mostar, koja je od centra grada udaljena oko.

Najjeftiniji mjesec za putovanje iz Dubrovnik do Mostar autobus je lipanj.
Da, možete putovati autobus iz Dubrovnik u Mostar.
PočetnaAutobusiAutobusi za MostarPovoljne autobusne karte na liniji Dubrovnik – Mostar

Omio aplikacija olakšava planiranje putovanja

Dovest ćemo vas gdje želite. Od trenutnih ažuriranja vlaka do mobilnih karata, naša inovativna aplikacija idealna je za planiranje i praćenje putovanja.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Jezik